Om Rumm1

Der er ikke noget godt at sige om kræft, og selvom gradbøjninger måske ikke hører til her, så er der slet ikke noget godt at sige om kræft, der rammer børn og unge.

Vi har haft kræften inde på livet blandt folk, der er tæt på vores virksomhed, og vi ønskede at gøre noget, der kunne mærkes bare en lille smule af dem, der rammes.

Vi har en god ven af huset, der hedder Tom Kristensen. Han er tidligere racerkører og 9x Le Mans vinder, men han er også et helt almindeligt menneske, der har haft kræften tæt på familien ligesom som os.

Sammen besluttede vi derfor at se på, hvad vi ved fælles indsats kunne gøre for at skabe en hverdag, der er bare en lille smule sjovere for kræftramte børn og deres familier. Initiativet kom til at hedde Knus Kræft og resultatet har været mere end 3 mio. indsamlede kroner over de to runder, vi har kørt.

Rumm1

Knus Kræft er mere end en kaffevirksomhed og en tidligere racerkører.

Det er ikke mindst vores partner KidsAid, der er den udførende part, og hvis primære formål er at skabe trivsel, håb og glæde.

Alle syge børn fortjener en god tilværelse, og siden år 2000 har KidsAid hjulpet børneafdelinger rundt om på landet med positive og adspredende oplevelser.

Alt hvad der samles ind skal bruges der, hvor det kan gøre gavn. En pæn del af indsamlingspengene er gået til at lave Rumm1 på Skejby Sygehus, som er et ungdomsværelse der er fyldt med alt hvad hjertet begærer og de unge kan være teenagere i fred for de voksne.